Blog

Zie wat we voor u kunnen doen.
meat.jpg

Project: Automatisering van de slagerij

Aalles heeft voor Slagerij Zeegers een automatiseringsslag gemaakt.

Alweer 25 jaar een gezicht rondom Oss.

Er zijn diverse automatiseringsslagen gerealiseerd voor de slagerij. Tevens zijn er aanpassingen op maat gemaakt voor het administatiesysteem zodat ze weer jaren vooruit kunnen!

Project: Bouwen naar een moderne tijd

Aalles heeft eenw ebsite gerealiseerd voor bouwbedrijf Vissers.

Bouwbedrijf Vissers is al een voor jaar en dag een term rondom Den Bosch als het gaat om bouwen, renoveren en vernieuwingen in en rondom het huis.

Wij kregen de schone taak om een nette klantvriendelijke website van de grond af aan op te bouwen. Reden van de stap is dat huidige website enorm verouderd is.

construction_1.jpg
rail.jpg

Project: Op en langs het spoor

Aalles heeft voor Van Leeuwe Project en Safety Consult een logo, visitekaartjes en email inclusief domein geregeld.

Na jaren in loondienst te hebben gewerkt was het tijd om over te stappen naar het ZZP leven.

Deze overstap kon niet zonder logo en visitekaartjes om eventuele nieuwe relaties weet te laten hebben van het bestaan van dit nieuwe bedrijf. Wij hebben geholpen en om het logo en visitekaartje te ontwerpen en het drukwerk te verzorgen.

Update: Versie 8

Naast talloze kleine verbeteringen zijn er ook grote onderdelen toegevoegd zoals de het mailen en exporteren van klanten, briefpapier instellen als achtergrond bij het digitaal versturen van offerten, facturen of credit facturen!

full-project-6.jpg
phone-box-600918_960_720.jpg

Update: Engelse taal

Aalles heeft de Engelse taal toegevoegd aan het administratiesysteem. Nu kan u facturen en offerten ook in het Engels afdrukken en verzenden. Fijn voor uw internationale klanten!